Central Placering

Hotel Stendhal er beliggende i Roms bymidte blot nogle få minutters gang fra den fashionable shopping boulevard Via dei Condotti. Condotti er Roms mest eksklusive handelsstrøg og er berømt for udelukkende at huse kendte mærker som Gucci, Versace, Prada og Dolce Gabbana.

Med Fly

Fra Fiumicino International Airport (også kendt som Leonardo da Vinci Airport) kan De tage toget til Termini Banegård. Eller tag en taxa fra lufthavnen, der vil koste omkring 40 Euro (fast pris) inden kl. 23.

I Bil

Når De kommer til Grande Raccordo Anulare (ringvejen om Rom) skal de køre af ved afkørslen Via Salaria og følge skiltene mod "Centro". Hotel Stendhal har parkeringsmuligheder i en nærliggende garage. Lad os venligst vide, hvis De planlægger at ankomme i bil, så vi kan træffe de nødvendige foranstaltninger.

Med Tog

Roms hovedbanegård Termini ligger i nærheden af ​​Hotel Stendhal Rome afstand Hotel Stendhal til togstationen ligger 1,5 km . Den lufthavnsbus toget standser ved togstationen Termini.

Med Metro

Tag line A fra Termini to Barberini. Hotel Stendhal er beliggende mod toppen af Via del Tritone lige efter Piazza Barberini, i nummer 113.

Nærmeste Seværdigheder

  • 100 metres National Gallery of Ancient Art, der huser nogle af de vigtigste værker af fx Bernini, Borromini, Rubens og Caravaggio.
  • 200 meter fra Den Spanske Trappe eller Piazza di Spagna samt shoppemuligheder på den verdensberømte Via dei Condotti.
  • 300 meter fra den berømte Fontana di Trevi – et must for enhver besøgende i Rom.
  • 400 meter fra den berømte Villa Borghese, der er en af de største offentlige parker i Rom. Den er ideel til en løbetur om morgenen, men Villa Borghese er også et oplagt sted for alle, der er glade for udendørslivet,
  • 1.5 Km fra Pantheon - det eneste intakte eksempel på romersk arkitektur.
  • 1.5 Km fra Colosseum - symbolet på det Gamle Rom og den historiske bymidte.
  • 2 Km fra Peterskirken og Vatikanets Museum. Der kører ofte busser fra centrum, og turen tager under 20 minutter.